torstai 6. heinäkuuta 2017

Gratinoitu kukkakaalimuusi

Näin joskus jossain tällaisen ohjeen ja nyt muistin varaisesti pyöräytin mututuntumalla samanlaista. Siksi hieman epämääräinen ohje ja määrät puuttuu. Mutta eihän kokkailu nyt niin tarkkaa ole :)

Gratinoitu kukkakaalimuusi

Kukkakaalia
Kylkisiivuja
Valkosipulia
Ruohosipulia
Emmental juustoraastetta
Parmesaani raastetta
(Partajugurtti)

Paista kylkisiivut rapeiksi paloiksi. Keitä kukkakaali pehmeäksi ja muusaa. Silppua valkosipuli ja ruohosipuli, Sekoita valkosipulia, ruohosipulia, paistetut kylkisiivut ja emmental juustoraastetta kukkakaalimuusin joukkoon. Myös partajugurttia voi lisätä muusiin itse epähuomioissa unohdin :)
Laita muusi uunivuokaan ja ripottele pinnalle emmental juustoraastetta ja parmesaania. Paista n. 200 asteisessa uunissa jonkin aikaa.

Tästä tuli todella hyvää... suosittelen!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti