maanantai 17. elokuuta 2015

Pintxokilpailun satoa.. osa 1 - Tamperrada (Tampere)

Hetihän sitä piti hyökätä Pintxojen kimppuun Tampereen Pintxokilpailu ravintoloiden tarjontaa maistelemaan. Tänään kierrettiin kuusi ravintolaa. Ravintola Henriks olisi ollut vielä seitsemäs, mutta ikäväksemme se oli kiinni. Pudotti kyllä nyt hiukan Henriksin pisteitä :( No Yritetään ehtiä Henriksiin toisenä päivänä.

Tamperrada Pintxokilpailussa mukana siis 20 ravintolaa ja pintxot 2e kappale.

Kievari Kahdet Kasvot:
Kilpailupintxo: Ruis, Sieni, Mustamakkara, Puolukka.

Pintxo - Kievari Kahdet Kasvot
Maku hyvä, ulkoasu kiva. Muuten ihan perus kaupanruisleipää, sienisalaattia, pätkä mustaa ja pari puolukkaa. Annos tarjoiltiin servetin päältä. Palvelu ystävällinen ja nopea.

Ravintola Tiiliholvi:
Kilpailupintxo: Siikaa kahdella tavalla

Pintxo - Tiiliholvi
Kaunis annos. Maku ja koostumus todella hyvä! ..mutta tosi pieni. Pintxon tarjoilu ehkä hieman hidasta ja jäykkää. Mutta annokset esiteltiin ja kerrottiin mitä ne sisältää. Tarjolla extrana kaksi muutakin pintxoa kilpailu version lisäksi.
Ankanmaksa (tuo tikussa oleva) Pintxo - Tiiliholvi
Jotain kananmuna juttua, Pintxo - Tiiliholvi

Pikkubistro Kattila:
Kilpailupinxto: Kylmäsavuhauki, Punajuuriverso

Pintxo - Kattila
Hyvän näköinen annos, hyvä koko. Ei liian pieni. Maku todella hyvä! Pintxot tarjolla näppärästi kassatiskillä mistä itse sai valita mitä haluaa ottaa. Tarjolla oli siis kilpailuversion lisäksi monta muutakin pintxoa, ellen ihan väärin muista niin olisiko noin 10kpl yhteensä. Suolaista ja makeaa. Laskutus tapahtui annoksissa olevien tikkujen perusteella. Hyvä näppärä ja selkeä loppuunasti mietitty systeemi! Palvelu ystävällistä ja rennon iloista.. Kiitos!
Extra Pintxoja - Kattila
Extra Pintxoja - Kattila

Ravinteli Huber:
Kilpailupintxo: Naudankieltä, kukkakaalia

Pintxo - Huber
Hyvä annos, Lämmin! Todella hyvä maku, mureaa, suli suussa.. nam! Pintxot tarjoiltiin pöytään. Annokset tuli suht nopeasti ja laskutettiin saman tien. Tarjolla olisi ollut myös kaksi muutakin pintxoa joita ei tällä kertaa maistettu.

Maruseki:
Kilpailupinxto: Zander no Niaburi (kuha)

Pintxo - Maruseki
Mielettömän hyvän makuinen annos.. nam! Pintxo tarjoiltiin pöytään. Annoksen tulo kesti todella kauan! Lasku piti erikseen pyytää.

Gastropub Tuulensuu:
Kilpailupintxo: Vuohenjuusto, hunaja, manteli

Pintxo - Tuulensuu
Todellinen pohjanoteeraus, huono! Kuiva korppu eikä makukaan mikään hyvä. Kaiken lisäksi pintxot oli tarjolla jossain sivupöydällä. Tarjoilija vain viittoili, että ottakaa tuolta päin. Tyly, palvelu! ...ihmettelen miksi tämä paikka on edes osallistunut.. kun kyseessä on kilpailu!


6 ravintolaa kierretty 14 vielä jäljellä. Neljä päivää aikaa kiertää loput, eiköhän tässä hyvin ehditä :) Pintxokilpailu loppuu siis perjantina 21.8.

Suosittelen muillekin, mukava käydä maistelemassa uusia makuja ja tutustua samalla erilaisiin ravintoloihin.

...osa 2 kunhan päästään taas syömään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti