lauantai 7. kesäkuuta 2014

Midhill Linnanmäki (Helsinki) - arvostelu

Pitihän tätäkin kokeilla, oliko sitten odotukseni liian korkealla vai mikä mutta ei oikein  ylistys sanoja irtoa. Hans Välimäen ravintola joten ehkä odotukseni oli liian korkealla. Ravintolan palvelu oli kyllä hyvää ja ystävällistä, laskua sai ehkä hiukan odottaa muttei liiaksi. Hampurilainen oli kuitenkin omasta mielestäni mauton. Söin päivän brgr:n joka oli juusto brgr. Ainekset tuoreen oloisia ja perus Hese / Mäkkäri linjasta poikkeavia, mutta makua olisi saanut olla lisää. Haetaanko täällä liiaksi hienostuneita puhtaita makuja vai mitä mutta kyllä sitä MAKUA kuitenkin saisi olla. Sämpylä oli omaan makuuni liian paksu ja kuiva. Purilaisen hinta 11e siis pelkkä purilainen, siihen päälle otin ranskalaiset 5e ja vielä juoma niin johan oli koko setillä hintaa. Sanoisinko, että ei oikein hinta / maku kohdannut. Määrällisesti annos oli ok. Ranskalaiset olivat hyvät ja riittävän suolaiset tästä plussaa. Pitkästä aikaa oikeastaan erittäin hyvät ranskalaiset!
Miinusta annan siitä, että tämän hinta luokan paikassa ruoka tarjoillaan onnettomasta muovikorista!! ..vaikka nyt huvipuistossa ollaankin niin mieluummin ottaisin lautasen. Myös kummastutti kun on pöytiin tarjoilu ja kaikki niin aikanin itse sain hakea haarukan ja veitsen erilliseltä pöydältä, miksei tarjoilija tuonut näitä ruuan yhteydessä tai miksei näitä voisi olla joka pöydässä valmiina.

Tulipa tämäkin nähtyä... tuskin ihan heti tulee uudelleen käytyä.

Ihmettelen myös aina sitä jos ravintola on estänyt EAT.FI:n arvostelut, onko paikkaa haukuttu liikaa vai mitä. Eikö omistaja halua kuulla ihmisten mielipiteitä jotta voisi parantaa palvelua ?  ..no onneksi nykyään on netti pullollaan arvostelu sivustoja ja blogeja :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti