lauantai 12. heinäkuuta 2014

Vegemesta - Tampere

Päivitys 18.4.2015
Ohi kävellessäni huomasin että Vegemesta on lopettanut toimintansa! ..vai toistaiseksi suljettu? 

Päivitys 12.7.2014
Niin monesti olin jo tästä ohi kävellyt, että nyt oli pakko poiketa sisään ja maistaa avajaistarjouksen (4.90e) Piraatti Burgeria. Odotukset eivät olleet todellakaan korkealla tämän paikan suhteen. Kaupungin aiempi Vegemesta oli sen verran huono kokemus että siitä ei viitsi edes puhua. Mutta kas kummaa tämä paikka kyllä hakkasi tuo aiemman 10-0. Paikka on siisti ja selkeä. Palvelu oli ystävällistä ja mukavaa. Hampurilainen oli hyvänmakuinen ja näköinen. Näin lihansyöjänä myös soijapihvi maistui hyvältä. Pakko sanoa, että ero tuohon Satamakadun vanhaan paikkaan oli kuin yö ja päivä.
Jos jotain puutteita/parannuksia etsin niin ruoka olisi voinut saapua hieman nopeammin mutta eipä tässä kiirettä ollut.





Suosittelen kaikkia lämpimästi kokeilemaan!

Päivitys 13.6.2014
Vegemesta avaamassa uudelleen toimipisteen Tampereelle. Ravintolaa remontoidaan kovaa vauhtia puutarhakadulla lopettaneen La Fondan tiloihin. Toivottavasti tästä tulisi paljon paljon parempi kuin tuo aikoinaan Tampereella ollut Vegemesta joka oli ainakin omasta mielestäni todellinen pohja noteeraus. Eiköhän tätäkin testata heti kun vain aukeaa.

Julkaistu 8.12.2012
Vegemesta on lopettanut toimintansa Tampereella!! ..enkä yhtään ihmettele, niin huono kokemus se ainakin itselleni oli. Paljon olisi tarvinnut parantaa toimintaa ja ruuan laatua että tuosta jotain olisi tullut. Jossain vaiheessa Vegemesta haki netti sivuillaan uutta yrittäjää Tampereelle mutta enään tuotakaan ilmoitusta ei ole näkynyt. Turkuun on näköjään Vegemesta avattu, toivotaan että siellä tarjonta olisi parempaa kuin Tampereella.

Julkaistu 25.2.2012 - Sienitukan Blogi (http://sienitukka.wordpress.com)
Vegemesta on tullut Tampereelle, itselläni ei kokemuksia ole Helsingin paikoista joten vertailu kohtaa ei ole.
Mutta itselleni tämän paikan ruokailut jäivät ainakin tähän yhteen käyntiin, sen verran kehnoa ruoka oli omaan makuuni. Luettuani juttuja Helsingin Vegemestoista odotin jotain parempaa, mutta toisin kävi. Ei minusta ainakaan vegaania tullut näiden kahden burgerin jälkeen jotka söin.
Onko Helsingin Vegemestassa parempaa ruokaa kuin Tampereella vai millainen ruokamaku ihmisillä oikein on ? Ainakin nuo kaksi burgeria jotka söin (Lempeä Lupaus ja Martikaisen Maukas) olivat kyllä minun kategoriassani ihan pohjanoteeraus. Mitenkähän tuota kuvailisi, kaupan valmisleivän väliin oli laitettu pihvi, salaattia, tomaattia ja peitetty koko systeemi chilisoosilla joka peitti alleen kaikkien muiden maut.

Ehkä kasvisruuan tarjonta on niin heikkoa että tällaisellekin paikalle on tilausta. Paljon olisi tässäkin vielä parantamisen varaa. Kuten jo aiemmin sanoin ei ollut paikka minun makuuni, ehkä joku kuitenkin tästäkin tykkää.

Tässä vielä linkki EAT.FI:n arvosteluuni

Päivitys (2.3.2012)
Näköjään Aamulehden Valo liitteen arvostelija tykkää tämän tyylisestä ruuasta kun kehuu paikan maasta taivaaseen. Jutun luettuani täytyy ihmetellä olenko tosiaan syönyt samassa paikassa :)

Aamulehti, Valo liite: Arvio: Helsingistä tuttu Vegemesta kerää pisteet sympatialla ja hyvillä mauilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti